x

Pjevačica istakla da su i njenu djecu napadali

REKLI SU DA ĆE ZAVRŠITI U ŠAHTU: Karleuša u Hit tvitu otkrila da su njene kćerke žrtve vršnjačkog nasilja!

Pop pjevačica Jelena Karleuša je gostovala u emisiji "Hit tvit" zajedno sa košarkaškim asom Dejanom Tomaševićem i predsjednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darkom Glišićem.

Nakon duže pauze, Karleuša se vratila na Pink televiziju, što je bilo iznenađenje za mnoge.

Gosti su govorili o temi koja je potresla cijelu Srbiju, o masakrima koji su se dogodili 3. i 4. maja, kada je stradalo 18 ljudi, pretežno djeca i mladi, a zatim i o vršnjačkom nasilju i protestima koji se organizuju.


Jelena je istakla da su i njene maloljetne kćerke, Atina i Nika, bile žrtve nasilja.

- Moju djecu su napadali, one su doživljavale vršnjačko nasilje. Za moje dijete kažu da će u šahtu da završi - istakla je Jelena.


Pjevačica je istakla da će da izađe i da šeta protiv nasilja, sa svima, ali bez političkih parola.

- Hajde da šetamo svaki dan, svaki petak, protiv nasilja nad djecom. Bez političkih parola. Sada nije trenutak da se dijelimo. Rokaju na sa svih strana. Cilj su nam uvijek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsjednika za djelo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno - rekla je pjevačica, koja je istakla da je u ovom slučaju potpuno apolitična.


- Ja sam Beograđanka, Beograd je uvijek bio grad gdje ljudi izlaze na ulice, ali ovdje moramo da idemo zajedno. Skupljati poene na ovakvoj tragediji je kao ratno profiterstvo. Pošto su djeca u pitanju, još je gore. Mi pričamo o tome ko je protiv nasilja, a svi smo - istakla je Karleuša.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.