x

RIJALITI ZVIJEZDA OČAJNA, MOLI PREDSJEDNIKA ZA POMOĆ! Jelena Golubović: Samo Vučić može da mi pomogne!

Rediteljka i rijaliti učesnica Jelena Golubović pojavila se juče u Trećem osnovnom sudu kako bi se suočila sa hrvatskom pjevačicom Slađanom Petrušić, koja ju je u oktobru 2015. brutalno pretukla u „Parovima“.

Golubovićeva je u pratnji majke Svetlane i advokata stigla u sud nekoliko minuta prije zakazanog ročišta, a kako je i sama predvidjela, hrvatska državljanka nije se pojavila. Ona je po izlasku iz suda potreseno ispričala da joj je načinjena nepravda i javno zamolila predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da joj pomogne.


- Željela sam da zaštitim sebe i izabrala pravdu, a odavde izlazim duboko razočarana. Sudija Aleksandar Veljić rekao mi je da nije upoznat sa slučajem, te da ga ne zanimaju rijaliti programi, ni „Parovi“, ni „Zadruga“. Prebijena sam u prijestonici Srbije, a sudija mi govori da ga to ne interesuje. Duboko sam potresena i pozivam se na predsjednika države da me zaštiti. Mišljenja sam da će pravda biti zadovoljena jedino ako on lično bude urgirao - u dahu priča Jelena, koju je najviše pogodilo što joj je sudija, kako kaže, sarkastično poručio da se obrati ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću.


- Moj advokat mu je rekao da ima predmet ispred sebe i da mora da ga zanima. Na rečenicu da treba da ga zanima rekao mi je da se slobodno obratim Ivici Dačiću. Ne postoji dokaz da je hrvatska državljanka, namjerno joj ne govorim ime i prezime, uredno pozvana, zbog čega smo tražile dokaz da jeste. Željeli smo da znamo kako su je zvali i po kojem osnovu se nije pojavila, da li je odbijen poziv, da li je nisu pronašli na datoj lokaciji i kako su utvrdili da je ona poziv na sud dobila - priča Golubovićeva gotovo kroz suze i kaže da ne odustaje od stava da je predsjednik Srbije jedini koji može da riješi slučaj.


- Sudija Veljić je pokazao da ga moj slučaj ne zanima. Sada apelujem na predsjednika Aleksandra Vučića da reaguje jer je on jedini koji ovu agoniju može da riješi. Osjećam se jadno, povrijeđena sam kao žena, kao umjetnik, kao učesnik rijalitija naše prijestonice. Da sam ja u Hrvatskoj nekog državljanina te zemlje pretukla, ne bih odatle živa izašla i to vam je jasno kada pogledate kako se hrvatski političari ophode prema našim i zabranjuju im ulazak. Pretučena sam u prijestonici svoje zemlje. Moja baka poslije prebijanja nije ustajala mjesecima iz kreveta. Zbog toga je počela svakodnevno da radi sa fizioterapeutom. Ne osjećam se bezbijedno u svoj zemlji, a od toga nema goreg osjećaja - završava Golubovićeva za „Alo!“.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.