x

opšti cirukus

Roditelji Tanju Savić ne mogu više očima da vide!

Kako Scandal saznaje, roditelji Tanje Savić više ne znaju šta da rade s njom! Kada su vidjeli da Tanja izjavljuje Dušanu ljubav i da je to dospjelo i u medije, počeli su da viču, ali i da plaču na sav glas.

– Živanka i Staniša su očajni! Baš su ljuti na Tanju i sada su u pravu! Pa kakve su ono poruke, sad ga ona voli, a on joj oteo djecu. Pa poslije izađe na TV i kao nije mu to ona napisala, nego je to od prije! Opšti cirkus – priča nam Tanjina komšinica i dodaje:


– I majka i otac su joj poručili da im se više ne obraća: Sve si nas u crno zavila, ma u grob ima da nas otjeraš! Svađaš se i miriš, na kraju će te Dušan ub.ti! Kako ti nije sramota da nas sve ovoliko brukaš! Imaš, bre, dva mala sina, nismo ni mi vidjeli unuke skoro godinu dana, u dugovima smo zbog tebe… Ja ne znam šta je s tobom, ali pameti nemaš, sram te bilo – prepričava komšinica i dodaje za kraj:

– Tanja opet samo plače i viče: „Ne znate vi njega, samo ja znam ko je on i kakav je”, a šta misli tačno i da li se možda plaši to je pitanje ipak za nju – završava komšinica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.