x

Šaban Šaulić nije htio da pjeva sa Cecom na Kosovu!

Pjevač Šaban Šaulić dobio je poziv od organizatora koncerta u Kosovskoj Mitrovici, koji je održan 8. decembra, da stane rame uz rame sa folk zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Kako Srpski telegraf saznaje, Šaulić je odmah odbio da se pojavi na koncertu, a nije naveo ni razlog zbog kog neće uveličati ovaj događaj svojim prisustvom.

Naime, kako izvor blizak organizatorima koncerta navodi, oni su imali ideju da se Šaban i Ceca pojave zajedno na koncertu kako bi poslali snažnu poruku da je Srbija uz svoj narod.


- Koncert je održan u organizaciji Privremenog organa srpske opštine Kosovska Mitrovica. Čelnici su pozvali Svetlanu Ražnatović, koja je bez razmišljanja i oklijevanja odmah pristala i rekla da je ona uvijek uz svoj narod i da se ne plaši ničega. Zadivljeni njenom hrabrošću i patriotizmom, očekivali su da će i druga velika zvijezda koja je planirana Šaban Šaulić dati podjednako pozitivan odgovor, međutim, uslijedio je hladan tuš - navodi dobro obaviješten izvor i nastavlja:


- Nakon što je Šabanu objašnjeno o kakvom se koncertu radi i da će to biti događaj od velike važnosti za srpski narod na Kosovu i Metohiji, on je samo kratko odgovorio da nije u mogućnosti da prisustvuje koncertu. Organizatori nisu insistirali, već su mu se zahvalili na razgovoru, ali je ostao gorak ukus nakon njegovih hladnih riječi. Da li se uplašio za bezbijednost ili mu jednostavno nije stalo da pruži takav vid podrške, nije bitno, njegov postupak je bio poražavajući - ispričao je izvor upućen u priču.


Novinar Srpskog telegrafa pitao je Šabana zbog čega je odbio da se pojavi na koncertu u Kosovskoj Mitrovici.

- Ja sam stalno negdje. Ceca je bila tamo na Kosovu, a ja sam bio opet tamo negdje, na nekoj drugoj strani sam pjevao na minus šest, recimo. Zbog toga sam nagrabusio i evo još sam prehlađen - izjavio je Šaban.

Podsjećamo, Ražnatovićeva je nastupila na platou ispred studentskog centra u Kosovskoj Mitrovici u sklopu protesta povodom taksi od 100 odsto na robu iz Srbije, koje su uvele prištinske vlasti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.