x

Sad je sretno razvedena, pa joj se može: Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša su se vidjeli poslije Zadruge, ovo su svi detalji! Reper će poludjeti!

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša prije nekoliko mjeseci bili su u žiži interesovanja javnosti zbog turbulentnog odnosa pred kamerama, a o njihovoj aferi se i te kako pričalo.

Dragana Mitar je sada riješila da progovori o trenutku kad ga je prvi put vidjela nakon napuštanja rijalitija "Zadruga", a nema sumnje da će ga njene riječi i te kako iznervirati.

Ona je, naime, Nenada Aleksića Ša vidjela u finalu rijalitija, koje se održalo prošle nedjelje, a izabrala je da sjedi - baš pored njega.


"Našla sam mjesto odmah pored njega u studiju. Pitala sam ga: "Da li je slobodno mjesto?", odgovorio mi je da jeste, pa sam mu se samo zahvalila i sjela tu. Tako da eto, to je bio pozdrav. Meni nije bilo nimalo neprijatno što sam bila pored njega, može samo njemu da bude neprijatno. Nisam bila u nikakvom problemu", kazala je Dragana, a onda je progovorila o emotivnom statusu.

"Sada sam sretno razvedena, ako mi se desi ljubav, super, ako ne... Valjda će se desiti, bilo bi lijepo" dodala je.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.