x

posljednji ispraćaj

Sahrana Kike Đukić: Porodica grca od bola, jutjuberi došli da se oproste od drugarice!

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) pogodila je čitavu javnost, a navodno je izvršila samoub.stvo u noći između 8. i 9. decembra. Kristinina sahrana održava se na Lešću, a okupili su se brojni prijatelji i porodica kako bi se sa njom posljednji put pozdravili.

Jutjuberi Janko i Andrija Jo, kao i sin Big Laleta, Ilija Antić stigli su na sahranu prijateljice koja je preminula.

Mnogo Kristininih fanova koji su je pratili na Jutjub kanalu i kojima je bila idol, ne mogu da se pomire sa tim da je više nema. Dječaci i djevojčice u suzama su došli da se oproste, a navodno su pobjegli i sa školskih časova kako bi prisustvovali sahrani.


Foto: Kurir 

Kristina će biti sahranjena u bijelom sanduku, a svi su bili uplakani i slomljeni. Prijatelji pokojne jutjuberke došli su da izjave saučešće, dok je njena majka jaukala od bola.

Majka Kristine držala je pod ruku sestru Đukićeve, koja je nosila Kikinu sliku. Iza njih išla je druga Kristinina sestra.


Majka mlade influenserke nedavno je rekla da porodica želi da je sahrani prema običajima Srpske pravoslavne crkve, uz opelo koje će služiti sveštenik. Kako se navodi u saopštenju porodice, neizvesno je da li će sveštenik održati opelo zbog sumnje da se djevojka ub.la.


Podsjetimo, Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove i igrala jednu od popularnijih igrica. Ona je i od strane mnogih "kolega" trpjela nasilje na društvenim mrežama.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.