x

Sanja snimala spot, a onda se pojavila Matora i spopala svoju djevojku! (FOTO)

Bivša zadrugarka Sanja Stanković ozbiljno korača muzičkom scenom Srbije, a kako je već poznato, iza sebe ima dvije numere, i to jednu sa svojom partnerkom Jovanom Tomić Matorom, koja joj je bila najveća podrška. Vidno raspoložena u izazovnom bikiniju Sanja nije krila da ima tremu pred snimanje svog novog spota, ali se potom ubacila Jovana koja je otkrila kako se osjeća povodom projekta.

- Osjećam se sjajno kad vidim nju da radi ono što voli. Danas sam u organizaciji i sa djevojkama tamo - ispričala je Matora, te smo odmah upitali Sanju kako se osjeća povodom toga.

- Ne razmišljam trenutno o tome, razmišljam o spotu - izjavila je kroz osmijeh zadrugarka.

Kako je Matora već učestvovala u jednom spotu svoje partnerke, upitali smo da li će i ovog puta imati neku zajedničku scenu, ali su odlučile da ovaj put bude Sanja bude u centru pažnje u njenoj prvoj solo pjesmi. Budući da smo Sanju zatekli u izazovnoj kombinaciji, upitali smo Jovanu kakve scene joj ne bi dozvolila, te se zadrugarka našalila.


- Ne bih joj dozvolila da radi sve, ali nemam problem. Zna ona vrlo dobro šta smije, a šta ne smije, kao i ja - dodala je Matora.

Dotakli smo se i buduće pjevačice i pobjednice ,,Zadruge 2" Lune Đogani, koja takođe uskoro lansira svoj prvenac. Upitali smo Sanju šta misli o Luninoj karijeri i da li je vidi kao konkurenciju.

- Ne gledam ja nju kao konkurenciju, svako ima svoju publiku - tvrdi Stankovićeva

Međutim, to nije sve - kamere su uhvatile i kraljevski tretman koji je Jovana tokom pauze pružila Sanji. Naime, nakon što joj je namazala tijelo uljem, počela je da je mazi i ljubi po nozi, pa se Sanja osjetila poput kraljice. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com