x

udarila kriza

Saša Popović prijavio da je prošle godine zaradio 114.000 dinara: Državi platio porez 15.000!

Saša Popović u 2020. godini zaradio je svega 114.000 dinara, što je manje od hiljadu evra, a porez na prihod koji je državi platio iznosi 15.000 dinara, otkriva Kurir.

Prema zvaničnim podacima koje je doskorašnji suvlasnik Grand produkcije prikazao kroz poslovanje svoje firme "Popović entertaiment & consulting Beograd", u protekloj godini zaradio je znatno manje nego u 2019.

Tada je prihodovao čak 2.626.000 dinara, od čega je platio porez 271.000 i njemu je ostalo neto 2.355.000, odnosno oko 20 hiljada eura.


U javnosti se često pominje cifra od 25.000 eura koju on mjesečno dobija kao platu od Granda jer je i dalje na čelu muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Međutim, nije moguće pronaći podatke o tome jer u agenciji za privredne registre postoji samo jedna Sašina firma, gore pomenuta, od koje on mjesečno prihoduje 9.500 dinara. Osim ovog primanja Popović ima i penziju koja iznosi, kako je sam rekao, 700 eura mjesečno.


Saša je i prije neki dan rekao da nema namjeru da se povuče iz Zvezda Granda i da će to zauvijek tako ostati, bez obzira što on i Lepa Brena više nisu vlasnici produkcije jer, očigledno, zadovoljan je primanjima koje od njih dobija.

Saša i Brena su nedavno napravili gala žurku kojom su željeli da se oproste od svoje firme i da se zahvali svima na saradnji, jer je neposredno prije toga Grand produkcija i zvanično, kroz dokumentaciju, prevedena na kompaniju United media.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.