x

BUKTI BRUTALNI RAT

Saša Vidić urnisao Čekićku, spomenuo i Brenine i Cecine perike: Bijedo, toliko si gadna da su te zatvorili u skladištu hipermarketa!

Verbalni rat između Saše Vidića i Andreane Čekić poslije petogodišnje pauze, po svemu sudeći, ponovo se zakuhtava i prijeti da postane još brutalniji nego 2018., kad je danima punio novinske stupce.

Iako je pjevačica u nedavnom intervjuu istakla da je modnom kreatoru oprostila sve uvrede koje je tada uputio na njen račun, Vidiću je jako zasmetalo to što ga ona opet spominje i povezuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, s kojom više nije u prijateljskim odnosima.

Naime, Andreana je istakla da više uvrede ne prima k srcu i da ništa i ne očekuje od Saše jer je on "uvrijedio i Cecu, koja ga je hljebom hranila i izdržavala".


- Kad sam shvatila da je ovaj posao satkan od talenta, truda, ali i šou-biznisa, njega sam bacila u tu treću fioku, gdje je sve dozvoljeno. Ne primam više uvrede k srcu. Osoba koja je bila spremna da uvrijedi onog ko ga je hljebom hranio, mogu slobodno reći i izdržavao... Mislim na Cecu, jer znam da je tako bilo, šta dalje reći? Ja nisam bila prisna s njim, bili smo saradnici. Kad sam dolazila iz Beča, znala sam za njega jer je radio sa Cecom, zato smo započeli saradnju. Lijepo me je oblačio, bilo je i promašaja nekad. Ali nije sve do njega, nekad je bilo i do mene. Imao je on lijepe rezultate dok je bio normalan. Automatski znam da je osoba koja nije zadovoljna sobom - bučna. To kažem iz ličnog iskustva - rekla je Andreana za Svet.


Ova pjevačicina izjava je toliko iznervirala Vidića da je, kad smo ga pozvali za komentar, odmah počeo da sipa uvrede.

- Ma nek ta Čekićka p..i k...c. Laže k..va da smo bili saradnici. Dolazila mi je u atelje svako jutro, dramila i molila da bude jeftinije. Nebitna je ona, više ne postoji. Ona mene nije maltretirala dok smo radili, mogla je samo da smrdi više ili manje. Kaže da me je stavila u treću fioku? Da li ona ima tri fioke u mozgu? Nema ona to. Ona je jedna seljanka. Prosta. Šta ću ti ja, ženo, što su te držali zatvorenu u hladnom skladištu hipermarketa? Bila si toliko gadna da su te ostavili tamo čisto da te drže. Ajde, bre, ćuti i vrati se tamo odakle si potekla. Bijedo - poručio joj je Saša.


Kreator je rekao i da Čekićki pomoći nema.

- Nema njoj pomoći. Nema ništa. Ona je lice operisala, udala se, a onda ju je muž bacio u đubre i idemo dalje. Zašto Andreana više ne nosi perike u Dubaiju? Mnoge velike zvijezde su oporavile svoju kosu i više ne moraju da nose perike - Lepa Brena, Ceca i Lepa Lukić... Andreana mora i dalje jer je gadna i jer nosi perike iz po.no-šopa. Svaka budala sada uživa u Dubaiju. Ona nema para da bude svaki dan u nekom ekstraskupom hotelu - završio je Vidić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.