x

Sedam godina se bori sa teškom bolešću! Saša Kapor progovorio: Rekli su mi da nema lijeka!

Poznati pjevač Saša Kapor jedan je od rijetkih predstavnika estrade koji može da se pohvali stabilnim brakom sa koleginicom Nikolinom Kovač Kapor sa kojom ima i sina Nikolaja. Njih dvoje važe za skladan par, a pažnju ne privlače skandalima.  

Mladi pevač, iako nikada ne govori o privatnom životu tek sada, poslije sedam godina progovorio je o bolesti s kojom se suočava skoro deceniju:

- Taj problem se vuče zadnjih sedam godina, to je u procesu liječenja i sigurno je da će se zaliječiti, e sad na koji način videćemo. To je hronično oboljenje oka, koje neki kažu da ne može da se izliječi, a dobio sam informacije da su ljudi rješavali problem sa tim glaukomom. Sada koristim kapi koje stavljam svakodnevno, a idemo ka tome da vidimo na koji način to može trajno da se riješi - istakao je Kapor.


Ipak, ova bolest ne sprečava ga da nesmetano radi i snima pjesme, pa je istakao da se njegova najnovija numera dobro zavrtjela:

- Pjesma "Čuvam nju" naišla je na super odziv publike i ljudima se sviđa, što mi je veoma drago. To je fazon rnb repa sa primjesom folka - kaže Kapor.


Poznati pjevač prokomentarisao je i brojne s*ks skandale koji su u posljednje vrijeme glavna tema javnosti. A na pitanje da li eksplicitne fotografije razmjenjuje sa suprugom Nikolinom, Kapor je imao spreman odgovor:


- Mi nemamo generalno takav odnos za sada, možda ćemo ga imati u budućnosti, još smo mladi - kroz smijeh je rekao Saša, a Nikolina je to i potvrdila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.