x

Serije "Tate" i "Igra sudbine" uveliko osvajaju gledaoce OBN TV!

U programu OBN TV gledaoci su od skoro u prilici gledati nove serije. "Tate" je humoristična serija koja će svakog nasmijati, dok "Igra sudbine" donosi mnoštvo zapleta i intrigra, a mnogi ispred TV ekranaveć sada željno iščekuju narednu epizodu. 

Nova serija – TATE

„Svaki čovek može biti otac, a samo rijetki mogu biti tate“, poruka je komične porodične serije sa melodramskim zapletima. Serija koja se bavi kod nas rijetko prisutnom temom „biti tata“ gledaćete radnim danima u 18:00 samo na OBN TV .



IGRA SUDBINE

Put nije lak, ali svako može da nauči šta su prave vrijednosti u životu .

IGRA SUDBINE je zanimljiva priča puna intriga i tajni. Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je neočekivanih obrta, ljubavnih zapleta, spletki i izdaja, ali i prijateljstva i odanosti koje pobjeđuju sva iskušenja. Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Luka Raco.

“Ovog puta tumačim lik Alekse, arogantnog tipa koji odrasta u visokom društvu. Opsjednut je materijalizmom, ne preza ni od čega i posvećen je isključivo biznisu. Aleksa nema razvijenu empatiju, emocije i ljudskost su mu nepoznanica, a to prilično utiče na njegov odnos sa svim ljudima u njegovoj okolini. Opsjednut je poslom i uspjehom na tom polju najviše radi nekog dokazivanja samom sebi. Uspjeh u poslu bitniji mu je od bilo kakvog uspjeha na ličnom planu”, kazao je Raco.

Ovo je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i smatram da će gledaocima biti veoma interesantno podjednako i mlađoj i starijoj publici poručio je Raco. Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenijela i na sam set. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke.

Seriju Igra Sudbine gledajte u programu OBN TV 7 dana sedmično od 21:45h.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.