x

Zenica

Šesta noć Zimskog festivala uz sjajnog Adisa Škalju! (Foto)

Šesta noć Festivala Zenica Adventure, protekla je u znaku sjajne zabave i domaćih muzičara. Solista kojeg su okarakterisali kao muzičara dječačkog pogleda i zavodljivog glasa, Adis Škaljo, večerašnjim nastupom na stage-u Studengrada opravdao je ovaj epitet. I ovaj put sjajnim nastupom sa svojim Puls bendom oduševio je publiku.

Iako mu ovo nije prvi put da nastupa na zeničkim festivalima, kaže da ima najveću odgovornost pred domaćom publikom.

“Ja sam imao već jedan koncert u sklopu Zenica Summer Fest-a i to mi je jedini koncert, zaista, koji sam zapamtio i doživio kao svoj solistički koncert. Zahvalan sam organizatorima koji su napravili savršen i ovaj Festival”, ističe Škaljo, naglasivši da ga raduje da je Zenica i ove godine centar muzičkih dešavanja u našoj zemlji.

Energičnim nastupom ovaj pop, folk pjevač i muzičar i ovaj put je usijao atmosferu zagrijavši mnogobrojnu publiku u Studengradu. A publika je njegov nastup ispratila do kraja, zabavljajući se uz nezaboravne ex Yu pop, rock, hitove 80-ih, 90-ih, ali i novijim muzičkim sadržajima.

Ekskluzivno nam otkriva da u svojoj “muzičkoj kuhinji” priprema novu pjesmu i spot za svoju publiku, a u saradnji sa Al’ Dinom.

Ovaj Zeničanin svoju muzičku karijeru započeo je nastupima sa nekoliko lokalnih grupa da bi u žižu javnosti dospio nakon učešća u bh. muzičkom takmičenju u kojem je pobijedio.

Nakon sjajnog Škalje, već sutra, sedmi dan Zimskog festivala očekuje vas još mnogo dobre zabave, koju vam obećavaju Kenan Dervišević i Rima bend.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.