x

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OPET U ZATVORU: Marko opljačkao kuću i prijetio majci!

Marko Gvozdenović (38), sin pjevačice Snežane Đurišić, uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je prijetio svojoj majci.

Kako Kurir saznaje, pjevačica je policiji prijavila da je doživjela nasilje i da je dobila prijeteće SMS poruke od sina.

Gvozdenović je juče saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu i njemu je poslije toga određen pritvor do 30 dana. 


- Sin pjevačice, koji je odranije poznat policiji, sumnjiči se da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu kuću, iz koje je odnio zlatni i srebrni nakit. On već zbog sličnog krivičnog djela ima uslovnu osudu i zbog ponavljanja djela određen mu je pritvor - kaže izvor Kurira iz istrage.


Prema njegovim riječima, ukoliko se dokaže krivica za pljačku, Gvozdenović će i kaznu na koju je ranije bio osuđen uslovno morati da izdrži iza rešetaka.


- Za ugrožavanje sigurnosti majke zasad se vodi odvojeni postupak i tek će biti saslušan - objašnjava naš sagovornik.


Inače, problematičan sin pjevačice već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja djevojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom na sreću niko nije stradao, ali je pobjegao s mesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.