x

oduvijek znala šta će raditi

Sina rodila sa 15 godina, poslije ga ostavila mužu! Komšije iz Kosjerića: Zorica Marković je otišla da ganja karijeru!

Pjevačica Zorica Marković ponosno ističe da je odrasla u Kosjeriću i nikada nije skrivala svoje porijeklo, a ekipa Kurira odlučila je da posjeti njeno rodno mjesto. Mještani ovog grada su objasnili da je Markovićeva rođena u selu Tubići, koje se nalazi nedaleko od njihove opštine.

Kurirova ekipa je otišla do njene rodne kuće, a na tom imanju i danas živi njen brat Milan Marković s porodicom. On i njegov sin nisu bili raspoloženi za razgovor.

- U ovoj kući sam ja gazda, nemamo o čemu da pričamo, bježite napolje sa mog imanja - drsko je odbrusio Milan ekipi, dok je njegova supruga bila ljubaznija.


Foto: Kurir

- Jednom sam primila novinare u kuću i ispao je haos, zbog toga je Milan ogorčen. Taj tekst uticao je na naše porodične odnose. Sa Zoricom sam u dobrim odnosima, ja sam u ovoj kući snajka. Ona je rođena u staroj kući, koja je srušena, nalazila se ovdje u dvorištu, gdje je sada cvijeće. Dolazi, ali ne često.


Od komšija smo saznali da je pjevačicin prvi suprug Milojko preminuo prije skoro 13 godina. Oni su nas uputili u drugo selo, Jelen Do, gdje je on živio i gdje je odrastao njihov sin Dejan. Žitelji sela su nam ispričali kako je pjevačica, koja je trenutno u "Zadruzi", ostavila Milojka sa djetetom kako bi se posvetila karijeri, ali su za nju imali samo riječi hvale, piše Kurir.

Druga sagovornica je objasnila kako je došlo do toga da Dejan odrasta s ocem:


- Zorica i Milojko su počeli vezu dok je ona bila jako mlada. Pobjegla je kod njega. Ona je pjevala, a on je bio lokalni harmonikaš. Udala se i rodila Dejana sa 15 godina, bila je prvi razred srednje škole. To je funkcionisalo kratko, željela je da napreduje u karijeri, htjela je da ide dalje. Pozvala je i Milojka sa sobom, da idu kao porodica, ali on nije mogao. Morao je da ostane u porodičnoj kući. Njegov brat bio je vojno lice i, pošto je on bio van kuće, Milojko je morao da ostane u porodičnom domu. Tada su se dogovorili da on ostane sa Dejanom, a Zorica je krenula da ganja karijeru - ispričala nam je sagovornica i dodala da pjevačica nikada nije zapostavila sina.


- Ne znam ja kakvi su njihovi odnosi danas, znam da se ona uvijek trudila oko njega. Redovno je slala novac i pokušavala da nadomjesti vrijeme koje ne provodi sa sinom. On je sada ostvaren čovjek, živi u Arilju sa suprugom i djecom - zaključila je ona.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.