x

ni traga ni glasa od takija

Skandal epskih razmjera: Ni traga ni glasa od Takija nakon što je Maja završila sa Zvezdanom Slavnićem, evo šta se zbiva!

Milionski auditorijum TV Pink  bruji o neviđenom preokretu koji se desio u rijalitiju "Zadruga" - nakon višesatne drame, Zvezdan Slavnić ostavio je Anđelu Đuričić i poslije pola sata završio u krevetu sa Majom Marinković, sa kojom je imao vrelu akciju.

Ubrzo, nakon što ih je Anđela zatekla na djelu, palo je teško suočavanje o kom ne prestaju da pričaju stanari Bijele kuće. Maja i Zvezdan su cijeli dan proveli u krevetu, ponovo su imali vrelu akciju, a novinari su pozvali njenog oca Takija Marinkovića, kako bis saznali da li mu se dopada novi zet, budući da o prethodnicima nije imao lijepo mišljenje.


Takiju, koji je noć ranije upriličio gala feštu povodom svog rođendana, od jučer se "gubi svaki trag" - ne odgovara na pozive i poruke. Vjeruje se da je u šoku zbog novog postupka svoje kćerke Maje, a na koji način će prokomentarisati novonastalu situaciju u rijalitiju "Zadruga" i da li će podržati vezu svoje nasljednice i Zvezdana Slavnića, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.