x

SKANDAL: Političar prevario trudnu voditeljku, a njena rekacija je šokantna!

Trudna voditeljka po prvi put je progovorila o prevari nevjenčanog supruga i otkrila kako je pored skandala njihova veza opstala. Malo koja žena bi zapravo oprostila prevaru, a Jovana Jeremić je otkrila kako se to zapravo desilo.

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvijek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam željela da žrtvujem ljubav. Tu su se umiješali neki ljudi koji su željeli da uruše moju sreću u datom trenutku - poručila je Jovana koja sumnja i da su joj tu priču o prevari namjerno smjestili. Jovana je tada otkrila i kako se pomirila sa partnerom. 

- On nije bio svjestan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo cijelu priču, trebalo je vrijeme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da vjerujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar - rekla je voditeljka, prenosi Blic.

Iako je oprostila navodnu prevaru, Jovana je priznala da nikada nije bila nevjerna.

- Ja nikada nisam prevarila momka. Ja i jesam poželjna drugim muškarcima zato što sam lojalna - poručila je voditelju Siniši Mediću. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku ova trudnica je priznala da je zbog rječitosti često nazivaju ludom.

- Rekli su mi da sam luda. Evo, moja direktorka kaže, ona je luda ali je dobar radnik - otkrila je Jovana.

Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.