x

odmarali se u egiptu

Sloba ljubomoran, ne ispušta iz vida vjerenicu: Jelena zapala za oko muškarcima pored bazena, nikom nije dao da joj priđu!

Sloba Radanović proveo je deset dana sa vjerenicom Jelenom Đuričanin u Egiptu. Popularni pjevač će uskoro, poslije više od godinu dana, početi da nastupa, pa je riješio da se odmori.

Sloba i Jelena su otišli za Egipat gdje su se baš opustili i cmakali se na svakom koraku! Međutim, atraktivna Jelena nekima je zapala za oko, pa se Sloba baš potrudio da joj niko ne priđe. Sve vrijeme je oblijetao oko nje i čuvao joj leđa! Jedan dan su viđeni i na Rajskom ostrvu.


Na brodu, kojim su krenuli na ronjenje, Sloba se sprijateljio s jednim malim Egipćaninom. Vjerenici su se svako veče provodili u diskoteci, a s obzirom na to da je u Hurgadi bilo dosta srpskih turista, di-džej im je puštao i Slobine hitove! Tek posljednjeg dana odmora u Egiptu, nakon jutarnjeg plivanja u Crvenom moru, riješili su da se malo razdvoje i svako je otišao na svoju stranu.


Tako je Sloba uživao u koktelima u baru u bazenu, dok je njegova vjerenica otišla na masažu u spa-centar. Uveče su se spakovali, a sutradan su rano ujutru napustili hotel i vratili se obavezama u Beogradu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.