x

Sloboda začela uz pomoć loze sa Hilandara! Dar joj donio Ivan Bosiljčić: Ovako su glumica i njen muž postali roditelji!

U hit seriji "Korijeni" Sloboda Mićalović nije bez razloga maestralno odigrala lik Simke, koja se svim silama bori da dobije potomstvo kako se ne bi ugasila loza Katića. Sličan problem imala je i glumica, koja se godinama borila da ona i njen suprug Vojin Ćetković dobiju dijete. U tome im je, kako Kurir saznaje, pomogla čudotvorna loza sa Hilandara koju im je iz manastira donio Ivan Bosiljčić.

Slobodi i Vojinu dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi roditelja. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspješno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara.

To je prije nekoliko godina u jednoj televizijskoj emisiji otkrio njihov porodični prijatelj.


"Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu donio kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju djecu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu", otkrio je on tada.


Inače, Ivan Bosiljčić poznat je kao veliki vjernik, baš kao i njegova supruga, pop pjevačica Jelena Tomašević, sa kojom ima kćerku Ninu.


Popularna glumica inače nikada nije željela da komentariše svoju borbu za potomstvo i način na koji je u njoj pobijedila, ali je ulogom Simke maestralno dočarala lik žene čija je životna misija da postane majka. U živopisnim selima Gornji Račnik i Bagrdan, nedaleko od Jagodine, Sloboda je snimala seriju "Korijeni", po istoimenom romanu Dobrice Ćosića. O svojoj ulozi, glumica je nedavno pričala za Kurir.


"Zahvalno je za svakog glumca kad tumači lik iz literature. Simka je jedinstvena žena u srpskoj književnosti, kompleksna i slojevita. Uloga mi je došla u pravom trenutku, kad je u pitanju moja glumačka zrelost. Simka je svjedok jedne porodične nesreće i gašenja loze Katića. Ona uspijeva, kao što Ćosić kaže, da pronađe način da im se loza ne ugasi. Velika je stvar što se RTS potrudio da podrži jedan skup projekat. Danas se gubi osjećaj za lijepo, estetiku, osjećaj za moral, a oni se bore da opstanemo kao nacija. Bez kulture i obrazovanja nema nam mrdanja", rekla je Sloboda.


Podsjetimo, Vojin i Sloboda su odmah po stupanju u brak imali veliku želju da dobiju potomke, a kada je ostala u drugom stanju, zbog komplikovane trudnoće, glumica je morala da miruje, što joj nije teško palo. Otkazala je sve poslovne obaveze i trudničke dane je provodila odmarajući se. Svojevremeno je glumica pričala za medije kako je priželjkivala blizance, ali i da se veoma iznenadila kada je saznala da joj se želja ostvarila.


"Ja sam prva u svojoj familiji koja je dobila blizance, dok ih sa Vojinove strane ima stric. Iako sam u dubini duše to žarko željela, bila sam u šoku usljed neizvijesnosti koju sa sobom blizanačka trudnoća nosi. Tata je od početka želio kćerkicu i želja mu se dvostruko ostvarila", rekla je tada Sloboda.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.