x

DOK JE MAJA MARINKOVIĆ NA REMONTU

Šok obrt: Peca se viđa sa bivšom! Isplivali detalji tajnog susreta sa Aleksandrom Subotić!

Veza Maje Marinković i nevjenčanog muža njene nekadašnje najbolje drugarice, Aleksandre Subotić danima intrigira javnost, a sada se desio šokantni obrt u ovoj aferi koji će razdrmati stvari.

Kako Republika saznaje, Aleksandra i Peca su se tajno vidjeli u Crnoj Gori dok je Maja u Beogradu.

Naime, Maja je prije nedjelju dana otpočela vezu s vjerenikom do tada najbolje drugarice, a iz Crne Gore je doputovala da bi prisustvovala rođendanu Tijane Ajfon. Marinkovićka je iskoristila priliku dok je u Beogradu da ode na remont kod plastičara jer se tokom boravka s Pecom potpuno opustila i prepustila uživanju.


- Aleksandra je odletjela u Crnu Goru nekoliko dana nakon što je saznala da su Peca i Maja dole. Nije časila časa, već je spakovala stvari i zaputila se dole i to sa sve djecom. Ona je prvo mislila da bane u drugi stan, koji je takođe u Pecinom vlasništvu, a u kome on boravi s Majom, ali je odustala. Znala je da bi to izazvalo skandal. Otkako je došla Aleksandra ne prestaje da proganja Pecu. Stalno ga prati gdje je i šta je i ucjenjuje preko djeteta - kaže naš izvor iz Budve i otkriva da je Subotićka iskoristila priliku čim je Maja odletjela za Beograd:


- Kada je čula da je Maja otišla za Beograd, odmah je počela da ga navlači da sin ne može više bez njega i da stalno pita gdje je tata. Aleksandra je nahvatala Pecu na prepad, a čovjek nije znao šta ga je snašlo. Povukla ga je u stranu i popričali su kratko. Sve vrijeme ga je ubjeđivala da treba da se vrati njoj i sinu, kao i da treba odmah da ostavi Maju. Peca je bio izričit da voli Maju i da neće da priča s njom dok se ne uljudi.


Nakon ovog susreta Peca nije želio da nervira Maju i da joj sve priča, ali će joj svakako saopštiti da se vidio s Aleksandrom.

- Pitanje je kako će Maja da reaguje kada bude saznala da su se vidjeli. Samo da Peca ne prođe kao Filip Car u "Zadruzi" kada ga je grebala i tukla. Peca se zaista zaljubio u nju i želi ozbiljnu vezu s njom.

Novinari Republike su pozvali Maju Marinković, kao i Aleksandru, ali nijedna nije odgovarala na njihove pozive.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.