x

MANIPULATORKA

Šok tvrdnje Anine bivše koleginice: Varala je muža sa Zvezdanom, tukli su se javno, za novac bi dušu prodala đavolu!

- Radila sam sa Anom u jednoj firmi koja se bavila prodajom novih i polovnih vozila. To je bio period kada je ona bila u braku, u kojem je dobila dvoje djece, kćerku Ivu i sina Luku. Njen bivši muž A. je bio divan čovjek, tada se još prezivala Kovačević. Bile smo bliske i van posla. 

- Ona je nadmjena i opasna osoba. Još dok je bila u braku sa Kovačevićem, bila je u vezi sa Zvezdanom, tako da je ova Slavnićeva prevara sa Anđelom isto ono što je ona uradila svom mužu, koji ju je beskrajno volio. Zato ne znam što se sad buni i pravi žrtvu od sebe. Zvezdan je dolazio skoro svakog dana ispred naše firme u toku radnog vremena i oni su se stalno svađali i raspravljali ispred salona, koji je bio sav u staklu. Tu su se i ljubili, grlili, ma svašta... Mi kolege smo bili u šoku jer smo znali da je udata žena i da vara muža sa Slavnićem - ispričala je za Kurir J. B., žena koja je godinama radila s Anom Ćurčić i bila joj prijateljica.


Otkako je bivša partnerka Zvezdana Slavnića ušla u "Zadrugu", ne prestaje interesovanje za nju. Gledaoci su podijeljeni, jedni je podržavaju zbog toga što je u šou došla kako bi se javno razračunala sa Zvezdanom i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić, drugi sumnjaju u njenu iskrenost. Posmatrajući tu sagu na televiziji, J. B. je riješila da pozove novinare i ispriča kako je izgledao Anin život prije rijalitija.


- Anu je suprug A. mnogo volio, znao je da ga vara sa Zvezdanom. Bio je spreman i da joj oprosti sve. Ali ona više nije htjela da živi s njim jer je htjela da nastavi život sa Slavnićem. Nakon toga, ona je dobila i otkaz kod nas u firmi. Ostale smo u kontaktu i nakon toga. Jednom me je zvala jer je htjela da dođe baš kod nas sa Zvezdanom i da kupe jedan polovan automobil od mene. Sjećam se da je rekla: "Doći ću s mojim Zvezdanom." Ipak nisu došli, ali mi je tada rekla da se razvela od A. i da je ostala da živi u stanu sa Zvezdanom i djecom, dok se njen bivši muž preselio u drugi stan.


Anina bivša koleginica istakla je i da je Ćuričićeva spremna na sve kako bi osvojila prvo mjesto u "Zadruzi" i da bi za novac sve uradila.

- Kao što se nadmjeno i bezobrazno ponašala na poslu, tako se sad isto ponaša i u "Zadruzi". Samoživa je i misli samo na sebe, nije bila kolegijalna. Prava manipulatorka. Sad je uhvatila i Zoricu Marković, hoće da je uzme pod svoju kontrolu. Opasna je, spremna je da prevari nekoga za tili čas. Po mom mišljenju, ovo sa Zvezdanom više nije ljubav. Ona je s njim bila iz navike.


- Zvezdan je s njom bio iz interesa, a ona pak izigrava neku damu. U "Zadrugu" je ušla najviše da bi sebe ispromovisala i da bi izigravala žrtvu kako bi najlakše došla do glavne nagrade i para. Za pare bi i dušu đavolu prodala. Kad je bivšem mužu propala firma s nekim frižiderima i tehnikom, ubrzo poslije toga ga je i otkačila jer više nije imao para da joj ispunjava želje i prohtjeve. Uvijek se oblačila po posljednjoj modi, sve je imala najskuplje - završava J. B. svoju priču za Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]