x

ispričao do detalja

Spavao sa Anjom Bla: Sarajlija Bilal tvrdi da je ona pod Bakinim ugovorom!

Milica Veselinović pitala je Bilala Brajlovića da joj otkrije detalje njegove afere sa Anjom Blagojević, djevojkom jutjubera Bake Praseta. On joj je do detalja ispričao kako je došlo do njihovog spajanja.

- Prvi put prije četiri godine, a zadnji put prije godinu dana, prošlo ljeto. Zajedno su došli, kad je bio gore neki glup program, dolazio je u neku emisiju, svašta nešto.

- Znam je četiri godine, a vidjeli smo se dva puta. Odmah se desilo, prvi put – pričao je Bilal.


- Znaš i sama šta on radi, ona isto radi, ali valjda pazi kako i sa kim. To nije bilo kad je bila emisija, nego u toku dana. Ja sam rekao, ali tek prije pet mjeseci. Nisu oni raskinuli, ona je kod njega pod ugovorom – govorio je Bilal.


- Sve je snimljeno od prve poruke, do prvog poziva. Mi smo se predstavili kao samostalna agencija za promociju. Htjeli smo Anju Bla i da se raspitamo. Ti tad dođeš do cijene. Ne bi to bila laž, sve bismo tu uradili. Htjeli smo da uradimo njene slike, oni bi dobili pare, a mi bismo prodavali. Nismo ga prevarili, niti ništa. Kad smo počeli da pričamo on je predstavljao da su raskinuli, čuli smo se i to je trajalo mjesec dana. Zamisli koliko tu ima poruka, poziva, sve je snimljeno. Moj drug je naručio neku specijalnu kožu i to je došlo do Niša… Ne može mi ništa za snimak, jer je to javni prostor – govorio je Bilal.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.