x

nakon njegovog obraćanja ga tek nikada neće podržati

Sram vas bilo: Zvezdan se obratio Anđelinim roditeljima, traži izvinjenje jer joj nisu poslali čestitku!

Zvezdan Slavnić tješio je Anđelu Đuričić koja se raspala jer nije dobila nikakav znak od roditelja, a onda se Zvezdan obratio njenoj prodici na najdrskiji način ikada.

- Ni meni za moje dijete ja ne bih bio pravi izbor, ali mislim da je jako ružno ovo što ste uradili. Nju ne krivim, krivim sebe za sve što se dešava ovom djetetu i nije zaslužila da ovo radite. Vi ste razlog za ovo što ste je pustili da uđe i uradi.


- Ako ste ovo dozvolili, da ovdje pronađe prijateljstvo, drugove i momka, vaša je greška. Stvarno me ne zanimate u apsolutno nijednom trenutku, a ovo je vaša kćerka koja je kad se dešavalo šta se dešavalo povukla vašu porodicu. Sram vas bilo, a ja ću biti uz nju i dalje - rekao je Zvezdan.


Zvezdan nije prestajao da tješi Anđelu, a od njenih roditelja je u jednom momentu čak tražio da pošalju izvinjenje jer joj nisu poslali čestitku i doveli je do suza. A onda je krenuo da tješi svoju ljubavnicu. 


- Pored čovjeka si 22 godine starijeg koji je uradio znaš šta i bio gdje je bio. Pričamo iskreno. To da sam maknuo Helgu da, ali bilo bi divno da je neko drugi. Oni su tvoji roditelji i to je najbitnije. Možeš da plačeš danima srećko i ništa se neće promijeniti. Ljuti su. Preselili se nisu sigurno i te budalaštine nemoj da slušaj. Pokušaj da se smiriš i polako. Ja da nisam dobio ova dva pisma meni bi isto bilo jer znam šta je istina. Koliko god da me voliš i ja tebe mi nismo par koji bi svako podržao. Imam 46 godina. Nismo par koji će svako podržati - rekao je Zvezdan.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.