x

Srboljub: Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dijete!

Srboljub Subotić, brat učesnika "Zadruge" Karađorđa Subotića, ekskluzivno za Srpski telegraf otkriva koje su namjere Aleksandra Čabarkape i kako hoće da naudi njegovoj sestričini Aleksandri Subotić. Takođe, on ne sakriva da je uplašen za svoju, ali i bezbijednost čitave njegove porodice.

- Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dijete iz čiste pakosti. Ja ga dobro znam i taj samo kuje plan kako da joj se osveti. On zna da je Magdalena njena slaba tačka i on baš tu udara. Aleksandar će je prijaviti socijalnoj službi i pokušaće da joj uzme kćerku. Ona nije htjela da me sluša kada sam joj pričao da se ne igra sa njim - priča zabrinuto Subotićkin stric.


- Aleksandra je brzopleta i radi sve na svoju ruku. Trebalo je da razmisli šta sve može njen povratak u rijaliti da izazove. Više puta sam joj rekao da njegovo ime ne pominje u "Zadruzi 2", ali ona tjera po svom, a zna bolje od mene da ne smije da mu pominje ime. Sada joj se on sveti preko djeteta - kaže Srboljub i objašnjava gdje joj je sada kćerka.


- Magdalena je za sada u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je jer ju je Davidova mama Biljana Dragojević upisala u vrtić blizu svoje kuće. Da li ona i dalje viđa malu, ja nemam pojma, odavno se ne čujem sa njom. Svakako mi se ne sviđa što Aleksandra tako lako daje svoje dijete na čuvanje. Ljepše bi joj bilo sa nama, ali tu se ja ništa ne pitam - završava Subotić.


Podsjećanja radi Karađorđev brat je nedavno izjavio da živi u strahu od Aleksandra Čabarkape, koji je nakon konja i štale pokušao da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata. On navodi da ovo nije prvi put da Aleksandrin bivši pali šta mu padne na pamet, niti mu je prvi put da baca bombe gdje mu se prohtije. Srboljub je izjavio da je sve prijavio u policiji, ali da zna da od toga neće biti ništa. Takođe, za Čabarkapino ponašanje isključivo krivi Aleksandru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.