x

Jeziva tragedija kod Loznice

Srce mu prepuklo kad je čuo da mu je brat preminuo: Majka ostala bez oba sina za dan!

Večeras, nešto prije 17 časova, umro je, iznenada, u dvorištu porodične kuće Milisav Maksimović (49), pošto je samo manje od sat vremena prije toga obavešten da mu je umro brat Milan (47) u Sloveniji.

Milan, inače gluhonijem, bio je u Sloveniji, gdje je igrao utakmice sa gluhonijemima, u organizaciji njihovih udruženja, što je često činio. Bio je vrstan fudbaler, koji je, i dalje, igrao „kao mladić“. Uzroci njegove smrti su još, zvanično, nepoznati.

Poznato je da je njegov brat teško primio tu vijest.


Foto: Ilustracija

Jauci su se čuli na sve strane oko njihove kuće, nedaleko od željezničke pruge i stanice. Milisav je, u jednom trenutku, otišao iza kuće. Nije ga bilo neko vrijeme, onda su ga ukućani, komšije i prijatelji tražili i pronašli mrtvog. Ljekari su samo konstatovali smrt.


Foto: Ilustracija

- Klasičan primjer kako je bratovljevo srce „puklo“ od tuge - pričaju rođaci Maksimovića iz Tršića, koji su odmah došli, ne sluteći da jednu tragediju prati, istovremeno i druga.

- Živjeli su u istom dvorištu. Milisav je imao troje djece, a Milan dvoje.


Foto: Ilustracija

Jecaji, tuga, muka i bol ne prestaju. Pored djece i supruga za dvojicom Maksimovića, inače divnih i časnih, i prije svega vrijednih ljudi, plaču i jauči njihov a čeljad i majka Milanka.

- Ni u najcrnjem snu nismo mogli ovako nešto da usnimo - kaže ujak Milanov i Milasavljev Milutin Matić iz Vukovog Tršića.

- Kakvi su to momci, delije, karakteri...Eto, zato su se ljudi „slili“ u njihovo dvorište, da teše, pomognu, ali utjehe nema.

.

.

.

Izvor: novosti.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.