x

druženje za medije i influencere

Sretni praznici iz Avona! (Foto)

Za kraj godine Avon je upriličio tradicionalno novogodišnje druženje za medije i influencere u poznatom slatkom kutku – slastičarnoj Mrvica Old Town u Sarajevu.
U Bosni i Hercegovini, Avon je prisutan od 2003. godine kada je osnovan Avon Cosmetics BiH d.o.o. Riječ je o kompaniji s bogatim naslijeđem i tradicijom, temeljenoj na čvrstim vrijednostima i principima koji potiču od osnivanja Avona u SAD-u prije više od 125 godina. Kao dio Dunavske regije od 2011. godine, Avon Bosna i Hercegovina nalazi se u jednoj od najuspješnijih regija u Europi. Kao jednu od tajni uspjeha u Avonu ističu važnost poznavanja potreba kupaca i korištenje svake prilike za unapređenje odnosa s njima. Tokom svake kampanje, koja traje po 3 sedmice, Avon lansira nove proizvoda i nudi neodoljive ponude, a godišnje izdaje 17 brošura. Avon je ``kompanija za žene``. Ponosan je na svoju dugu tradiciju predanosti ženama i to je istovremeno jedan od najznačajnijih faktora koji Avon razlikuje od drugih kompanija. Kao poslodavac, Avon vjeruje kako su ljudi najveće bogatstvo kompanije. Avon prihvaća različitost zaposlenika te osigurava priliku za razvoj i napredak svakom zaposleniku te ih nagrađuje u skladu s tim. Tvrtka Avon Cosmetics BiH je aktivna na području borbe protiv raka dojke i nasilja nad ženama s ciljem poboljšanja i spašavanja života žena. Već je 2007. Avon u Bosna i Hercegovina krenuo s proizvodima s rozom vrpcom kao regularnom ponudom u svojoj brošuri tako započevši svoj humanitaran rad, a 2008. je uveo i posebne proizvode sa simbolom vječnosti kao podršku borbi protiv naslija nad ženama. KOmpanija je organizirala i brojne humanitarne akcije, poput tri izdanja AVON Šetnje za život za podizanje svijesti o potrebi redovnog pregleda te prikupljanja sredstava za udruženja žena oboljelih od raka dojke kao i nabavku prijeko potrebnih mamotom i mamograf mašina.

Za kompaniju Avon 2021. godina je bila jako važna. Ovaj brand je 2021. godine proslavio čak 135 godina postojanja. Veliki broj projekata nalazi se iza Avon BiH tima, ali i u pripremi su novi projekti za godinu koja nam dolazi.

Na samom kraju godine upriličeno je novogodišnje druženje za medije i influencere koje je poslužilo i kao podsjetnik na ono što je obilježilo godinu za nama u ovoj kompaniji:


„Avon je u 2021.godini obilježio zaista veliki rođendan. Čak 135 godina postojanja na koje smo iznimno ponosni. Ponosni smo što smo od početaka kompanija koja na prvo mjesto stavlja ženu i pored vrhunskih kozmetičkih proizvoda uvijek težimo tome da poboljšamo živote žena širom svijeta.” istakla je Šejla Korjenić PR specijalista Avona u Bosni i Hercegovini.


„Ponosni smo na naše društveno odgovorne projekte i aktivnosti koje smo protekle godine proveli. A i onime što smo najavili za iduću godinu. Naime kao dio proslave 135 godina postojanja kompanije Avon, globalno doniramo 1,35 miliona američkih dolara udruženjima koja se bore protiv nasilja nad ženama. I početkom 2022. godine saznaćemo koja su to udruženja dobitnici donacija unutar ovog velikog granta.”


Iz kompanije Avon ističu da nas u narednoj godini očekuju i brojni noviteti iz Avon laboratorija koje će nam predstavljati u Avon brošurama koje izlaze svake 4 sedmice.

Novogodišnje druženje je poslužilo i kako bi se svi prisutni pripremili za nadolazeći praznični period. Veseli tim slastičarne Mrvica je pripremio kratku prezentaciju pripremanja prazničnih keksića po jedinstvenoj Mrvica recepturi u čijoj pripremi su mogle učestvovati i sve zvanice.


Avon je za period pred nama pripremio nešto posebno: „Za naše drage korisnike tokom ovog prazničnog perioda smo pripremili i brojne setove kako bismo im omogućili da obraduju svoje najmilije i uruče im zaista jedinstvene poklone. I za kraj poželjeli bismo svima sretne i vesele praznike i naravno sretnu Novu godinu.“ poručili su iz kompanije Avon.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na [email protected] Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.