x

Šta se tripuješ, ne znam zašto si se ovoliko iznervirao: Miki poslije trećeg s*ksa sa Nadeždom održao predavanje Banetu! (VIDEO)

Koliko je Banetu krivo jer je Nadežda imala s*ks sa Mikijem, i to tri puta, bilo je jasno dok su njih dvojica danas razgovarali.

Miki kojeg nimalo nije grizla savest zbog akcije sa Nadeždom, održao je pravo predavanje zbunjenom Banetu.

- Ona je prva rekla da je poslije mene htjela da ide kod ginekologa, ali da joj je bilo glupo zbog mene. Ja sa njom ne bih progovorio. Ona kaže desilo se. Ona kada bude jela go*na ja ću nju vrijeđati. Ona je deset dana to znala, sjedi sa mnom i ćuti. Vidjeli ste kameru, znali ste da će izaći klip. Da je postavljeno to pitanje, ja ne znam šta bih rekao - rekao je Čolak, a Miki mu je brzo zapušio usta.

- U spoljnom svijetu ja vas nigdje ne bih sreo, nemoj da se ljutiš! Glupo je da ti nešto tuguješ, glumiš ludilo. Sve što zamjeraš meni i Nadeždi i ti si radio. Ja da sam znao da imaš emocije prema njoj, ja ne bih bio sa njom. Šta si se istripovao? Mogla je i sa Borom da se izje*e! Ona je i rekla da ti ja kažem. Ne vidim šta je problem da ti ovoliko popi*diš! Ti si krenuo prvi da mafijaš! Druže, Bora ne može očima da te gleda! Bora te smatra budalom. Možda se žena zaljubila u tebe. To je karma. Ja nju nagovaram da bude i sa Borom! To je prava drugarica, nemoj da se tripuješ! - pričao je Đuričić.



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.