x

PLAYBOY

Starleta otkrila tajne iz vile Hjua Hefnera: "Jednom sam ga uhvatila na djelu"

Iskustvo je opisala kao "ostvarenje sna"

Starleta i model Džena Bentli (Jenna Bentley) je godinu živjela u Playboyevoj vili s Hjuom Hefnerom (Hugh). Ona je u vili bila između 2007. i 2008., a iskustvo je opisala kao "ostvarenje sna".

- Prilično sam sigurna da su nad nama proveli dosta stroge provjere jer je trebalo da budu sigurni da niste serijski ubica. Mislim, iako smo imali policijski sat u 21, nismo bili zatvorenici. Ako ste propustili policijski sat, spavali biste na travnjaku. Bili su vrlo strogi oko toga - rekla je Džena za „Jam Press“ još 2021.


- I nije nam bilo dopušteno da imamo momke, čak je i upoznavanje momaka bilo momentalno izbacivanje. Bila je to prava Barbi igraonica… Tamo su bili radnici koji su kuhali i čistili. Postojao je telefon koji smo zvali „Dial-a-Dream“ jer ste mogli da pritisnete 0 i tražite šta god želite, u bilo koje doba dana ili noći.

Bentli kaže da nikad nije vodila ljubav sa šefom Hefnerom, iako ga je jednom ulovila na djelu.


- Hju Hefner je u svojoj kući imao samo tri glavne sobe za svoje službene djevojke i žene, a mi ostali smo živjeli u Bunny House - rekla je Džena.

Još jedna starleta i bivša manekenka koja je iskusila život u Playboyevoj vili bila je Kejti Prajs. U podcastu Džejmija Lenga, Prajs je otkrila što je doživjela dok je tamo živjela - a fanovi su ostali šokirani.


Rekla je: “Bila sam u sobi dok se odvijala akcija, sve sam vidjela. Ne, nisam imala odnos s Hefnerom jer bih se osjećala kao da vodim ljubav sa svojim djedom."


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.