x

Suzana Mančić o ljubomori svoga muža: Simon me preko kamere provjerava!

Suzana Mančić godinama unazad važi za se.s-simbol, i to niko ne može da joj ospori ni danas kada gazi sedmu deceniju. Pjevačicu i voditeljku smo sreli na jednom gradskom događaju, ali u žurbi, te je bilo jasno da ima debeo razlog zbog koga ona mora da bude kod kuće na vrijeme. Ona je otkrila da je njen suprug Simon čuva od udvarača iako živi u Grčkoj.

- Jao, nadgleda on mene. Ja mislim da ima neki specijalni satelitski nadzor (smijeh). On je jedan ljubomoran, posesivan Grk. Upravo sada idem kući jer će on mene sada da zove na video-poziv da vidi da li sam se vratila kući na vrijeme. To je sve normalno i u granicama koje mogu da podnesem - rekla je Suzana i objasnila da, nakon što mu se javi, ne izlazi više iz kuće.

Mančićeva se našalila na svoj račun, a onda otkrila šta je izdvaja od mladih djevojaka.


- Iz mase mladih djevojaka me vjerovatno izdvajaju moje godine (smijeh). Ja sam matora djevojka. Izdvaja me to što sam ljubazna sa ljudima, što sam prijemčiva, ne pravim se važna... Jednostavno, ja volim ljude i uvijek im izađem u susret - objasnila je Mančićeva, koja ne krije da zna da je i dalje i te kako privlačna.

- Svjesna sam, osjećam to i sama ne znam zbog čega je to tako. To je vjerovatno taj iks faktor koji posjedujem. Ja toga nikada nisam bila svjesna jer to ne možeš da naučiš. Uvijek kada sam nešto htjela da foliram, ja bih napravila čistu glupost. Prosto, ja sam prirodna i vjerovatno to ljudi prepoznaju i vole kod mene - iskrena je Suzana, kojoj je najveću popularnost donijela uloga loto djevojke.


- Počela sam kao pjevačica, ali tek kada sam počela da vodim nagradnu igru loto, postala sam megapopularna. Sada su se TV lica stopila u masu. Valjda je u pitanju ta globalizacija. Vjerovatno tako treba da bude. Život nam je po difoltu, čim malo odskačeš, to ne valja. Mislim da to nije u redu. Treba da njegujemo svoje individualnosti. I u izgledu, i u načinu razmišljanja, pa i u načinu života u krajnjoj liniji. Zašto bi se meni dopalo nešto što se dopada većini - zaključila je Suzana.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.