x

prekipjelo joj da su joj muškarci na grbači

Sve moje bivše sam finansirala: Kija Kockar isprozivala Radanovića!

Otkako se prije skoro pet godina pojavila u prvo sezoni rijalitija Kristini Kiji Kockar pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da postane heroina svih prevarenih žena i da najgoru životnu situaciju preokrene u svoju korist!

Kija je nakon Zadruge i razvoda od Slobodana Radanovića započela muzičku karijeru, a nedavno je objavila i prvi album. Kija je otvoreno za „Rijaliti plus“ govorila o bivšim partnerima, pa je objasnila zbog čega više nikada ne bi dopustila sebi da finansira muškarce sa kojima je u vezi. Na pitanje da li bi sebi opet dopustila da bude s nekim ko nije finansijski stabilan, Kija kaže: 


- Navikla sam na takve situacije, a to nije bilo samo jednom, već više puta. Finansirala sam svoje bivše momke, ali to se uvijek završavalo tako što su muškarci s kojima sam bila dobijali komplekse. To više ne želim u životu i važno mi je da svaki moj sljedeći partner ima makar 10 dinara više od mene i da nemamo problema s tim. Osim što sam situirana, veoma sam popularna i momcima je teško da se nose sa svim tim stvarima.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.