x

Sve više pada u očima gledaoca? Filip uzdiže Slobu i blati Kiju: NEMA KO GA NEĆE ZNATI, IZVUKAO SE ZBOG PRIČA KOJE SU SE POJAVILE O KIJI!

Filip Đukić se ovih dana "pogubio" u Zadruzi. Što zbog toga što je čas sa Zoranom, čas sa Marija Anom, tako i zbog priča koje govori. Malo-malo pa je jedno rekao, te drugo... Jeste, pa nije... Marija Ana tvrdi kako joj je sam rekao kako je to njegov način da opstane u rijalitiju.

Filip Đukić je "potonuo" u Zadruzi. Prvenstveno jer većinu vremena provodi u šutnji, naročito kada su u pitanju sastanci. Sa strane sjedi, pomno prati dešavanja, ali ne reaguje. Oko njega se zavrtjela priča kada se Marija Ana izlanula i rekla kako joj je u tuš kabini ispričao kako će, ukoliko produkcija pristane da mu plati, iznijeti priču da je imao s*ks sa Kijom Kockar.

Naime, on je prethodnih dana, odnosno mjeseci govorio kako ništa nije imao sa njom, da bi sada promijenio ploču. I tada je "skočio" na Marija Anu i tvrdio kako ona laže, da bi nedugo nakon toga rekao kako je ipak istina da je imao akciju sa Kristinom. Dodao je kako je odlučio da ovo kaže jer Kija "napada" svog još uvijek zakonitog supruga. 

Otkud da Đukić iz čista mira kaže kako je ipak imao akciju sa Kijom , sve zarad toga jer ona ima svađe sa suprugom, i time stane u tabor Radanovića nije poznato. Uz to, prokomentarisao je sljedeće: "Nema ko ga neće znati, tebra. Nema ko ga neće znati. Samo da iskoristi lijepo. Imaće sigurno milion ponuda. Vrhunski s jedne strane, ali opet s druge... Al' opet se izvukao. Njemu je sad olakšanje, tebra. Tebra, ono kad je Mina rekla za Kiju... Ja prolazim tamo i on meni ovako govori - sad su mi jasne neke stvari. Ja reko, brate, razumijem te u potpunosti. Ja znam šta je on htio da kaže", rekao je Đukić u razgovoru sa Vojketom i Đeksonom. 

On je alaudirao na to kako se Sloba izvukao i da je javnost zaboravila njegovu javnu prevaru sa Lunom Đogani zahvaljujući pričama koje kruže o Kiji Kockar. Između ostalog to se odnosilo i na priču Mine Vrbaški koja je po ulasku u Zadrugu rekla kako se pojavio Kijin p*rno snimak. Podsjetimo, Vrbaški je priznala kako je po instrukciji drugih objavila klip kako bi ga mediji vidjeli, a potom izbrisala. Ipak, nije znala kako se na spornom klipu uopšte ne nalazi Kristina. 




Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.