x

SVE ZA POPULARNOST, NAMJERNO NAS PALI: Kija progovorila o odnosu sa Stefanom Karićem!

Pobjednica Zadruge, Zrenjaninka Kristina Kija Kockar, napravila je opštu zbrku kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Stefanom Karićem. Doduše, dan ranije su ih tajno fotografisali na bazenu, pa kada se pojavila ova vijest, Kockareva je u inat i sama postavila sliku sa Karićem.

Još otkako se Zadruga završila, uz Kiju su vezivani mnogi momci, a posljednji za koga se najviše šuškalo da su u vezi jeste Vuk Mob. Iako ona sve vrijeme uporno negira da ima dečka govoreći kako je solo, isto kao i Vuk, njih dvoje uhvaćeni su zajedno u njegovoj porodičnoj kući tokom zajedničkog odmora u Crnoj Gori, a i poslije toga su gotovo nerazdvojni. Zatim je Vuk indirektno priznao kako je bio sa Kijom rekavši kako se kaje za to, naročito jer je druženje s njom bilo okidač zašto mu je pukla vjeridba sa Biljom. 

Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavile slike Kije i Stefana Karića sa bazena, nakon čega je Kockareva i sama objavila zajedničku sliku na Instagramu.


Evo kako je Kija prokomentarisala ovaj potez:

- Imamo zajedničko društvo. Njegov najbolji drug je vjeren sa mojom najboljom drugaricom. Uostalom, Stefan je dobar i kulturan mladić i prija mi njegovo društvo. Ne znam zašto bih se nekome pravdala - rekla je Kija za Telegraf, dok su neki internet korisnici prokomentarisali kako Kija zarad slave namjerno daje povoda medijima samo kako bi se pisalo o njoj, navodeći kako je spremna na sve za popularnost.



(Telegraf.rs/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.