x

Svi su neke Bube, Ždrale, Zjale, a Ceca nema hit već 20 godina: Nada Topčagić žestoko prozvala kolege!

Folk zvijezda Nada Topčagić žali za prošlim vremenima kada su se svi pjevači iskreno družili na turnejama obilazeći svijet. Ona smatra da se tada muzika mnogo cijenila, čak mnogo više nego danas jer su autori i kompozitori pravili pjesme koje se slušaju i dan danas.

Nada tvrdi da čak ni velike zvijezde poput Cece i Čole nemaju hitove već 20 godina, a što će brojni fanovi ovih mega zvijezda dočekati na nož:

- Istina je da sam odbijala brojne hitove koji su poslije snimili Miroslav Ilić, Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik. Odbila sam ih jer mi se u tom momentu nije dopadalo. Nikada nisam voljela da se hvalim time, ali zaista tako jeste - tvrdi Nada a onda dodaje i svoje mišljenje o savremenim autorima i stilovima muzike:


- Ko god se priklonio Bubi, Džali, Rasti, Prali nije uspio. Novo je vrijeme, došli su neki novi klinci, međutim svi ti klinci vole muziku iz mog vremena, pjesme koje je Vukas pravio su se povampirile. Da bi napravio nešto novo bore se da budu Bube, Ždrale, Zlaje, ali ne polazi im za rukom. Svi kompozitori bi da napravimo nešto novo. Počnimo od Cece, Željka Joksimovića, Zdravka Čolića... Svi pokušavaju da prave i snimaju, ali nemaju hit već 20 godina... Dobro, nije baš 20, ali nema šta ko da im ponudi kvalitetno. Koji hit ima Čola? Reci ti meni? - bila je direktna Nada, predvidjevši da ove zvijezde već godinama u vrhu, čak i sa novim pjesmama.

Nado, preslušaj "Ljubavi" "Turbulentno" "Milimetar" "Okano" i mnoge druge, ne može se reći da baš nisu hitovi, zar ne? Takođe, Buba i Jala nižu hitove koji su zapalili omladinu, tako da se ne može reći da su Ždrale i Prale.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.