x

Svi vide da je Ša odlijepio za Draganom Mitar! Promijenio krevet da bi joj bio bliže, njegova žena u šoku: Čim izađe riješićemo neke stvari!

Učesnik "Zadruge" Nenad Aleksić Ša privukao je pažnju javnosti, ali i ljepšeg spola. Iako je poznato da mu je najveća podrška supruga Ivana Aleksić, sa kojom je u skladnom braku već četiri godine, njegovi cimeri primijetili su da je ipak postao naklonjen modelsici Dragani Mitar.

Naime, on je zbog nje ušao u sukob sa Draganinim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, a priča se i da je zbog nje promijenio krevet kako bi joj bio bliže.

Novinari sa portala Pink.rs stupili su u kontakt sa Ivanom, a ona je iskreno priznala šta misli o njegovim postupcima i kojim riječima bi opravdala to.

- Čula sam kad su nešto pričali, ali ne znam šta. On baš ne voli teške ljubomore u ljudima. Vjerovatno je da u Pavlu vidi to. Čovjek je malo opsjednut, vidi se. Što se Neše tiče, promijenio je krevet. Ne znam zašto se to desilo - zbunjena je Ivana.


S obzirom na to da se Ša bavi javnim poslom i da je u skladu sa tim okružen atraktivnim ženama, njegovoj supruzi to ne smeta. Naprotiv, ona je bila jedna od rijetkih koja je ovim riječima stavila do znanja da je spremna žrtvuje sve, samo da bi njen suprug ostvario svoje ciljeve.

- Druži se on sa dosta djevojaka, tako da ne vidim tu nikakav problem. Meni je drago, samo da njemu bude okej. Ja njemu vjerujem, ali ne možeš da budeš siguran milijardu posto. Ja mislim... On je muzičar. Konstantno su tu putovanja, mnogo je lijepih žena i to rijetko ko shvata. Možda je glupo reći, ali oni moraju malo da flertuju sa djevojkom ili da se nasmiješe, to je javni posao - iskrena je Ivana.


Iako je u nekoliko navrata isticala da vjeruje u njega o čemu god da se spekuliše, Aleksićeva je otkrila da sve ima svoje granice, a i na koji način će razriješiti sa njim sve ukoliko poklekne pred Draganom.

- Moje granice i koliko mogu da istrpim je iznad normale svake, malo su veće nego što normalni ljudi mogu, upravo jer razumijem posao kojim se bavi. Mi smo imali dogovor, šta god da se desi, mi ćemo to riješiti kad izađe i u 4 oka - zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.