x

tajna porodičnog naslijeđa

Tajna porodičnog nasljedstva: Zašto je Ceca umjesto Anastasiji predala Bogdani ovu važnu tradiciju?

Vjenčanica Cece Ražnatović, veliko je porodično nasleđe. Osim što je na svadbi decenije u njoj blistala Ceca kada se udavala za Arkana, nekoliko godina kasnije, vjenčanicu je na svom vjenčanju ponijela i Cecina sestra Lidija.

Da je tradicija u porodici važna javnosti je odavno poznato, pa su mnogi očekivali da će se u skupocjenoj čipkanoj vjenčanici na dan svog vjenčanja pojaviti Anastasija. Međutim, ovu tradiciju prije nego svojoj mezimici, Ceca je predala snahi Bogdani.


Vjenčanica Cece Ražnatović prepravljena je, kako bi je Bogdana nosila na crkvenom vjenčanju u "Hramu Svetog Save". Iako je nakon toga Cecina snaha nosila još dvije haljine, mnogi su prokomentarisali da je najljepše izgledala u vjenčanici svoje svekrve.


Da li će se porodična tradicija nastaviti i da li će Anastasija u vjenčanici svoje majke zablistati kada svom partneru Đorđu Kuljiću bude izgovarala sudbonosno "da" ostaje da vidimo, ili će ona biti prva u porodici koja će prekršiti tradiciju i za svoj dan izabrati haljinu kreiranu posebno za nju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.