x

Tamara Đurić PROMIJENILA KRV, zavrtjeće vam se u glavi od cifre koju je ISKEŠIRALA!

Tamara Đurić, koja je zamalo glavom platila ugradnju akvafilera u zadnjicu, zbog čega je bila podvrguta teškoj operaciji, riješila je da svoje zdravlje više ne prepušta slučaju.

Naime, kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Đurićeva se nedavno podvrgla tretmanu zamjene krvi kako bi se potpuno regenerisala i popravila opšte stanje svog organizma.


- Prije više od godinu dana, Tamara je doživjela ozbiljnu traumu kada zamalo nije umrla zbog filera koji su se izlili u njenom tijelu i izazvali tešku infekciju. Situacija je bila dramatična i njeno zdravlje bilo je ozbiljno ugroženo, a ljekari su se nedjeljama borili da joj sačuvaju život. Nakon što su uspjeli da se izbore sa infekcijom, ljekari su Tamari prepisali strogo mirovanje i posavjetovali je da se ubuduće uzdrži od estetskih korekcija. Međutim, Tamara se nije dugo pridržavala savjeta ljekara, jer joj je fizički izgled veoma važan - kaže naš izvor i objašnjava da je Đurićeva nakon nekoliko mjeseci mirovanja riješila da vježbanjem liniju dovede do savršenstva.


- Relativno brzo se vratila u teretanu i počela da vježba punom parom. Međutim, ubrzo je primijetila da se brzo zamara i da ne može da izdrži intenzivni tempo treninga, a na sve načine je pokušavala da povrati energiju. Promijenila je način ishrane, a odustala je i od noćnog i nezdravog života, ali nikako nije mogla da pobijedi konstantan osjećaj iscrpljenosti i izmorenosti. Bukvalno, bio joj je neophodan tretman kojim bi regenerisala cijeli organizam, a jedan prijatelj joj je dao savjet da promijeni krv - kaže naš izvor i dodaje:


- Tek kada je od ljekara dobila zeleno svjetlo da se podvrgne tretmanu, Tamara je donijela odluku da zamijeni krv. Otišla je u jednu privatnu kliniku u Beogradu, koja je specijalizovana za ovaj tretman, a tamo su ljekari njenu krv zamijenili mlađom i svježijom. Nestali su umor i iscrpljenost, a Tamara se osjećala preporođenom. Gotovo mjesec dana, četiri puta nedjeljno, Tamara je išla da mijenja krv, a svaka posjeta klinici ju je koštala 600 eura. Lako je izračunati koliko je zapravo platila novu krv - zaključuje naš izvor.


Naša saznanja potvrdila je Đurićeva, koja nam je otkrila da se nakon tretmana osjeća zdravije i snažnije.

- Zbog novog načina života, koji podrazumijeva treninge, zdravu ishranu i uopšte zdrav život, po drugi put sam riješila da malo osvježim svoj organizam zbog svega što mi se desilo. Sada se osjećam zdravije i puna sam snage - rekla je Tamara za "Alo!".


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.