x

potresna ispovijest

Tanja Savić se rasplakala u emisiji: Dušan je ostavio djecu bez majke! Uzeo je djecu, bila sam...

Pjevačica Tanja Savić nije mogla da sakrije svoje emocije kada je u pitanju njena teška situacija kada joj je muž oduzeo sinove.

Tanja je otkrila da je godinu dana bez sinova i da je samu sebe iznenadila koliko je hrabra dok joj se sve ovo dešava, ali da postoje dani kada mora da se isplače.

- Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocije. Ko uzme majku djeci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih vidjela godinu dana. Danas smo se čuli, imaju sudski nalog, imamo zajedničko vrijeme kada moramo da razgovaramo. Ne može kompromis sa čovjekom koji je psihopata, to normalan čovjek ne bi uradio majci svoje djece.


Pobjegao je, falsifikovao je moj potpis. Našao je djevojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Vidjela sam papire koje je predao. Da mi se ovo nije dogodilo, vjerovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvijek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice... Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga - od dragog Boga, što me Bog čuva! To je nepravda učinjena meni i mojoj djeci. Zato što voliš nekoga, pa vjeruješ. Osnovaću grupu za sve žene da im pružim podršku. Ja volim sve žene - rekla je Tanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.