x

moraće da se strpi

Tanja Savić traži najbolju opciju: Pjevačica na sudu dobila starateljstvo nad sinovima, a nije sve gotovo!

Nakon skoro godinu, koliko je prošlo otkada je suprug pjevačice Tanje Savić odveo njihovu djecu u Australiju, ona će konačno vidjeti sinove.

Naime, prema riječima pjevačice, sud je 12. marta donio odluku, koja je postala pravosnažna, da djeca pripadaju njoj.

"Tanja traži najbolju opciju da ode po mališane. Svi se raduju njihovom dolaskom, baka uveliko sprema sve što klinci vole da jedu, kao i sobicu. Tanjina sestra Biljana ushićena je skoro kao Tanja. U Radincima je prava euforija. Tanja će ovih dana otputovati u Australiju kako bi ih dovela, svakako tamo mora biti neko vrijeme u izolaciji jer tako nalažu pravila zbog epidemije, a onda je čeka nekoliko dana da završi papirologiju i može nazad u Srbiju sa djecom", kaže izvor.


Da je čeka dalek, ali lijep put potvrdila je i sama Tanja.

"Istina je da sam dobila djecu. Jako sam srećna. Idem uskoro po njih u Australiju. Sudskim putem je presuđeno da djeca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju", rekla je vidno uzbuđena pjevačica.

Da je više nego zadovoljna odlukom, Tanja je objasnila i zahvalila svima koji su bili uz nju sve vrijeme dok je vodila bitku.


"Moje dvije najveće ljubavi, Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smijeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo vidjela. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se riječima ne može opisati. Ali pogledom i osmijehom može. Ti momenti kad se razumijemo i kada ne govorimo nemaju cijenu. Dok se sve vrijeme od kuće do škole držimo za ruke... Dok noćima ležimo zajedno i smijemo se mojim smiješnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vrijeme. Život nije bajka...", pisala je ona na Instagramu.


Podsjećanja radi, Tanjin suprug Dušan je u aprilu prošle godine odveo djecu u Australiju, i tada je krenuo pravi pakao.

Prvo je Tanja ćutala i nije javno pričala šta se desilo, a onda se uključila uživo u emisiju i kroz suze ispričala kroz šta prolazi. Njen suprug Dušan je nekoliko dana kasnije rekao da ona sve laže i medijima poslao prepisku u kojoj jedno drugom izjavljuju ljubav. Pjevačica je izjavila da je sve to laž i namještaljka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.