x

TEŠKO NAMA SAMIMA, SA NJIMA JOŠ VIŠE! Milan Milošević ŽESTOKO OSUO PALJBU po Slobi i Kiji: UDARILA IM SLAVA U GLAVU, ONI ĆE POSTATI LJUBAVNICI! (FOTO)

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar tema su domaće javnosti već deset mjeseci. Od njegove prevare sa blogerkom Lunom Đogani u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", preko njenog ulaska u ovaj šou program i suočavanja sa njima došli smo i do razvoda koji se toliko dugo pominjao.

Kija je odmah po završetku rijalitija potpisala papire za razvod dok je Slobodan to odlagao. Međutim, i on je isto uradio juče. Naime, Sloba i Kija sreli su se sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem kada je pjevač potpisao sporazumni prijedlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru.

Sasvim očekivano, ovo je izazvalo veliku buru u javnosti, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa novinarom Milanom Miloševićem, koji je živio sa Kijom i Slobom u velelepnom zdanju nadomak Beograda, te nam je on, u svom stilu, prokomentarisao najnovija dešavanja u životima njegovih bivših cimera.

- Razvod? Pa polako, nije potpis tamo nekih papira razvod pod obavezno! Potpisali, pa šta?! Ako se i razvedu i dalje će se nastaviti ta njihova prepucavanja, što lična, među njima, što medijska... Ne vjerujem ja njima jer oni nisu takvi karakteri da zaborave jedno drugo! Udarila im slava u glavu i sada nemaju strpljenja navodno da slušaju jedno drugo i da probaju da nađu rješenje za nagomilane probleme? Ma nemoj? Ozbiljni su šoubiz igrači postali, Sloba mijenja izjave češće nego ja patike, a ona se drži svoga, voli ga, ali navodno ne može dalje. Ja ne vjerujem da će do razvoda doći uopšte, a i ako dođe, njih dvoje će ostati, odnosno postati ljubavnici! - kaže Milan i dodaje:


- Očigledno je da ćemo još dugo pratiti njihovu međusobnu borbu za primat na javnoj sceni. Sloba ili Kija? Kija ili Sloba? Teško nama samima, sa njima još više! - zaključio je Milan.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.