x

"Ti si najomraženija osoba napolju, oženjen si, šta ti to treba?!" Šaova žena ušla u Zadrugu, on se rasplakao kao dijete! (VIDEO)

Ivana Aleksić, žena Nenada Aleksića Ša, posjetila je danas repera u Rajskom vrtu, gdje su pričali o svemu, a osim toga mu je rekla sa kim treba da se druži i kako da se ponaša. Ša joj je odmah poletio u zagrljaj čim ju je ugledao i rasplakao se, i neko vrijeme je nije ispuštao iz naručja.


- Stoka, šta mi sve namiještaju... - plakao je Ša.

- Ja sam zato ušla ovdje. Znaš da ja nikad ne bih ušla. Napolju je katastrofa, kao da si najgori, mrze te ljudi. Ne mogu da ti objasnim šta se dešava. Nemoj da biješ tuđe bitke. Napolju se sve vidi, ja sam pola stvari vidjela - rekla mu je Ivana, a on joj je govorio kako želi da ide napolje jer više ne može da izdrži.


Potom je Ivana oplela po Dragani Mitar, sa kojom se Ša u posljednje vrijeme zbližio. Skrenula mu je pažnju sa kim treba da se druži, a sa kim ne, a kao "članove porodice" istakla je Sanju i Matoru, zatim kao drugare Lunu, Adama i još neke.

- Meni, kao tvojoj ženi, se ne sviđa da ti sjediš sa njom. Ne sviđa mi se ni da ti je spojen krevet sa njenim. Šta te briga i za Pavla i za sve? Ti treba da se distanciraš od osobe koja leži pored tebe i od osobe kojoj si dao patike - rekla mu je.


- Ti si oženjen čovjek koji je javna ličnost, ima određeni broj godina...ti ne možeš da dozvoliš sebi taj luksuz da si ti ti. I ne možeš da me mijenjaš. Napolju: držite se za ruke, ti jesi zaljubljen u nju, goriš... je l' tebi to treba?! Šta ti ležiš u krevetu po cijeli dan, ne treniraš ništa. To nisi ti! Ti si zanimljiv čovjek! - govorila je reperova žena.

- Ja bih umro za tebe, jesi ti normalna? - rekao joj je.

- Moraš da se osvijestiš da si ti najomraženija osoba trenutno. Zato sam morala da uđem, nikad u životu ne bih, šta ću ja na televiziji?! - poručila mu je Ivana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.