x

Tijana je ubijena, ali ni ja nemam djevojku, neka mi Igor Jurić nađe ženu: Ovog čovjeka mrzi cijela Srbija, s razlogom!

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija objave čovjeka koji se na društvenim mrežama potpisuje kao Jelić Aleksandar, i uznemirila građane. Aleksandar je napisao komentar u kom spominje tragično nastradalu Tijanu Jurić, koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći zmeđu 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio.

Naime, on je napisao da je "tačno da je ubijena Tijana Jurić, ali da je ubijen i on i milioni momaka u Srbiji koji nikada nisu imali djevojku i koji jedino mogu da rade na divljoj gradnji i da dobiju batine kad zatraže platu".

Mukotrpnu borbu Igora Jurić, da se djeca zaštite od pedofila, uporedio je sa svojom nezaposlenošću i nemanjem djevojke, pa nastavio:


"Evo ja sam nezaposlen i nikad nisam imao djevojku, neka mi sada Igor Juić i njegove fondacije nađu djevojku i posao. Igor Jurić se bori s vjetrenjačama, u ovoj zemlji fali milion žena da bi se svi oženili". 


Aleksandar je ovim riječima izazvao zgražavanje građana, koji su njegove "jade" protumačili kao jezive.


Iz komentara se može zaključiti da su korisnici društvene mreže posumnjali da je riječ o Aleksandru Jeliću, prevarantu iz Sevojna, koji je varao ljude tako što im je slao poruke da je u nevolji ili da je bolestan i dnevno je slao oko 4.000 SMS-ova moleći ljude da mu uplate po 1.500 dinara.


Njegovo postupak naišao je na oštre osude građana, a prilično je jasno zbog čega.



(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.