x

Sve pršti od LJUBAVI

Toni skinuo majicu pa opalio selfi sa Darom: Pjevačica ga grli i ne pušta, a on ne krije koliko je zaljubljen!

Pjevačica Dara Bubamara već neko vrijeme uživa u ljubavnoj vezi sa svojim 24 godine mlađim dečkom. Iako su ispočetka krili vezu, sada se ne libe da svoju ljubav pokažu i na društvenim mrežama.

Ovoga puta na Tonijevom Instagram profilu osvanula je fotografija na kojoj on bez majice leži na krevetu, a Dara ga grli i ne pušta. Uz to je Toni dodao emotikone u obliku srca, ne krije koliko je zaljubljen.

Dara Bubamara, poslije vrelih i egzotičnih destinacija, nedavno je sa dečkom boravila u Turskoj. 


Podsjetimo, Dara Bubamara uživa u romansi sa dvije decenije mlađim partnerom Tonijem, a koliko je zaljubljena u svog izabranika, govori činjenica da ga je upoznala sa sinom Kostom.

Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, Dara je dugo razmišljala o tom koraku, ali je prevagnula njena želja da se dva najvažnija muškarca u njenom životu upoznaju.


"Iako golupčići uživaju u ljubavi, kod Tonija se povremeno javi sumnja da je mnogo posvećeniji Dari nego ona njemu, što joj je u nekoliko navrata zamjerio. Objasnila mu je da je oprezna zbog neuspješnih veza i da je i te kako zaljubljena. Ipak, poslije više od pola godine veze, shvatila je da je vrijeme da mu bar na neki način pokaže koliko ga cijeni i poštuje, a nema boljeg načina nego da ga upozna sa sinom, koji je njena najveća ljubav", ističe izvor i otkriva da se Darinom nasljedniku iznenađujuće dopao mamin izbor za "Alo".

.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.