x

Trebaće mu godinu dana da se oporavi: Konzilijum KBC "Zemun" danas odlučuje o planu daljeg liječenja Darka Lazića!

Darko Lazić nakon nedjelju dana vještačke kome u kojoj se nalazi, boljeg je zdravstvenog stanja što je juče novinarima potvrdio i njegov otac rekavši: "Darko je dobro". Njemu u KBC "Zemun" sljeduje dug oporavak. Plan daljeg liječenja Darka Lazića u Zemunskoj bolnici trebalo bi da se napravi danas na konzilijumu.

Juče je odlučeno da se on neće prebacivati na Vojno-medicinsku akademiju. Lazić je pod budnim okom ljekara intenzivne njege i njegovo stanje je na posebnom praćenju.

Situacija je stabilna ovih dana koji su uslijedili nakon operacije prilikom koje mu je izvađena slezina, a i zaustavljeno mu je unutrašnje krvarenje. Ukoliko, kao i prethodnih dana, ne dođe do novih komplikacija, slijedi potpun, ali dug oporavak pjevača, koji čak može da potraje i do godinu dana.


Porodica i prijatelji već su razgovarali sa ljekarima ortopedije na Banjici, gdje im je rečeno da će ga primiti po hitnom postupku, kada se saniraju povrede glave i Darkovo opšte stanje sredi.


"Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro", rekao je Darkov drug.

Lazić je i dalje u vještačkoj komi kako bi tijelo lakše reagovalo na traumu izazvanu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 23. oktobra u njegovom rodnom selu Brestač. Kako je utvrđeno, Darko se četiri puta prevrnuo u automobilu kada je izgubio kontrolu nad vozilom.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top