x

Tuga u domu poznate blogerke: Zorannah u suzama! Izgubila je najboljeg prijatelja i člana porodice, zbog ove njene poruke ćete plakati kao kiša!

Poznata srpska blogerka Zorana Jovanovoić Zorannah podijelila je tužnu vijest sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, njoj je jutros uginuo kućni ljubimac, pas rase pomeranac - Lola, kojeg je smatrala članom porodice i najboljim prijateljem. Inače, Zorana je nakon smrti majke Vesne ostala sama u stanu sa Lolom, a više puta je isticala da ona ima posebno mjesto u njenom životu.


- Ovog jutra izgubila sam svog najboljeg prijatelja. Srce mi je slomljeno u potpunosti. Plakale smo i smijale se zajedno, a ona mi je pomogla da prođem kroz sve dobre i loše stvari koje su mi se dešavale za ovih 11 godina. Posljednjih nekoliko nedjelja provele smo same kod kuće, mazeći se sve vrijeme. Uvijek kažem da se sve dešava s razlogom, a ja ne mogu biti sretnija jer smo bile zajedno u karantinu 24/7. Mama će te voljeti zauvijek i nikada te neće zaboraviti. Leti visoko, već mi nedostaješ - oprostila se Zorana od Lole u poruci na Instagramu uz njenu fotografiju i rasplakala mnoge.

Ova tužna vijest šokirala je i rastužila Zoranine pratioce na Instagramu, budući da ništa nije slutilo da će izgubiti svog ljubimca.



(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.