x

Tuga u Sarajevu: Obavljena dženaza Irhadu Zukiću koji je preminuo od koronavirusa! (Video)

Irhad Zukić, poznati sarajevski sportaš, ljubitelj ekstremnih sportova, preminuo je u 36. godini. Zukić je bio pozitivan na koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje se proteklih dana zakompliciralo, te je preminuo u srijedu oko 5 sati ujutro. Danas je na Gradskom groblju Bare obavljena dženaza, a veliki broj njih je pustio suzu za svojim drugom, bratom...


Velika tuga je vladala danas na Gradskom groblju Bare, gdje je Irhad Zukić ispraćen na vječni počinak. On je preminuo od koronavirusa, a njegovi najbliži, kao i veliki broj prijatelja još ne prihvataju činjenicu da više nije sa nama. 


Irhada su poznavali ljudi iz svih sfera života , te je bio dosta cijenjen i poštovan, što pokazuje sama dženaza na kojoj se okupilo nekoliko stotina ljudi, uprkos situaciji vezanoj za Covid 19. 


Velika je tuga ovo za sve, a među prisutnima su bile i njegove kolege iz Udruženja Extreme Sports Sarajevo. Oni su na dženazu došli među prvim, a otišli posljednji, u nevjerici da ih je Irhad zauvijek napustio. 


Irhad Zukić, sarajevskoj raji poznatiji kao Zuka, je iza sebe u velikoj tugi ostavio suprugu, sinove, oca, brata, te brojnu rodbinu i prijatelje.  Portal Ekskluziva.ba izražava duboko žaljenje, a porodici i svima bližnjima želimo sabura.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.