x

Tužna vijest se prelomila Zadrugom: Preminula baka Bore Santane!

Bora Santana uvijek je rado pričao o baba Mici koja ga je podigla, jer je kao veoma mlad ostao bez majke. Ona je, kako se navodi, danas preminula, a to saznanje zasigurno će pogoditi zadrugara. 

Publika baba Micu pamti iz prve sezone rijalitija, kada je Bora želio da oženi Macu Diskreciju, pa mu ona poželjela da to učini što prije da bi mogla da zaigra na njegovoj svadbi koja bi trajala pet dana. Na veliku žalost, nije doživjela njegovu ženidbu.

Romansa sa Macom takođe nije potrajala.


"Pala je sa skutera u 82. godini. Vozila je bicikl cijeli život. Kupili smo skuter. Ona je od kurble mislila da je pedala", pričao je svojevremeno Bora u emisiji kod Ognjena Amidžića, te se i sam suzdržavao da ne prasne u smijeh: "Umjesto da krene napred, krenula je nazad. Iščašila je kuk... Ovaj je na stanici kalašnjikovim pucao. Tri metka su prošla kroz babu! Kroz ruku. Prostrijelne rane je imala", dodao je Bora nabrajajući šta se sve njegovoj voljenoj babi desilo: "Baba voli jogurt, mliječne proizvode. Vim je nategla mislila je da je jogurt. Niko ne zna kako je preživjela. Tako je i alkohol iz apoteke popila, mislila je da je voda... Poslije čekala autobus, tu bio parkiran kombi koji je istovarao robu. Udari u nju, baba pala ko svijeća! Ali nije tužila, iako ju je druga baba Kajsija nagovarala. Nije baba u tom fazonu", pričao je Bora ponosno o Mici. 


"Umrla mi je baba. Moram da idem sada, još malo. Šta ću. Pala, polomila kuk, nije imao ko da je čuva. Odveli su je u bolnicu i u staračkom domu je poslije deset dana..." pričao je Bora o Mici kada je saznao.


"Nisu tu ni ćale ni burazeri, mali burazer je ostao da organizuje sve. Tačno sam znao, dok svi stignu. Danas je umrla, u tri noću. Znao sam. Juče preko dana sam sanjao da mi je pokvaren zub, da krvari. Nisam još ni svjestan... žao mi je što je tako umrla" dodao je i odbio lijekove za smirenje, a Mikiju Đuričiću ispričao je da je imala 85 godina. 

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.