x

U POŽAREVCU MUK, BEBA PREMINULA U STOMAKU: Tukao sam je, ali žao mi je što je dijete umrlo!

Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, koji je uhapšen pod sumnjom da je brutalno pretukao nevjenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mjesecu, koja je usljed toga rodila mrtvu bebu, na saslušanju u policiji priznao je krivicu.

- On je priznao da je tukao Tatjanu i šutirao je u stomak, ali je rekao da mu je žao djeteta jer nije imao namjeru da mu naudi. Vještačenja će pokazati da li je beba preminula od udaraca ili je bilo nekih smetnji u razvoju ploda. Inače, protiv njega je podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici sa nanošenjem teških tjelesnih povreda, za koje je zaprijećena kazna do 10 godina zatvora - kaže naš izvor iz istrage.

Nasilje se dogodilo u subotu, a Bondarenko je uhapšen dan kasnije, dok je bio kod komšije na proslavi Đurđevdana.

- On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dijete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - ispričao je komšija.

Bondarenko je juče kasno popodne priveden na saslušanje u tužilaštvo u Požarevcu, nakon čega je donijeta odluka o određivanju pritvora. 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.