x

slika govori sve

U prošlosti su imali ulične tuče: Osman Karić ugostio Kristijana u svojoj vili! (Foto)

Za višegodišnji sukob između Kristijana Golubovića i Osmana Karića saznalo se tokom Kristijanovog ućešća u rijalitiju, a ako je suditi po njegovoj posljednjoj objavi njih dvojica jedno drugome ne zamjeraju više ništa.

Naime, Kristijan je posjetio Osmana u njegovoj vili na Zvezdari, a fotografiju je podijelio na društvenoj mreži Instagram.

Njih dvojica su pozirali zagrljeni i nasmijani, a nema sumnje da su sada zakopali sve ratne sjekire.


Inače, Osman je nedavno otkrio sve o sukobu sa Kristijanom.

- Sa Kristijanom sam se igrom slučaja potukao tri ili četiri puta u nekim grupnim uličnim tučama, nisam ga porazio, ali sam jedan od rijetkih koji je uopšte smio da mu se suprotstavi - dodao je Karić.


- Mnogi od tadašnjih krimosa nisu smjeli pogrešno da ga pogledaju, okretali su glavu, pa čak se i šlihtali. U vezi braće Manojlović, koje Kristijan često spominje, ja lično mogu da kažem samo riječi hvale, bili smo kao braća, mislim da je i Kristijan bio jedno vrijeme, ali se među njima desio razvod u koji ja ne bih da zalazim - nastavio je izlaganje Osman.

- Kristijana poštujem i cijenim, pogotovo od poslednje "Zadruge", gdje je pokazao čast i kodeks, čuvao mi je sina kao da je njegov, što bih i ja učinio za njegovog. Hvala od srca - zaključio je Karić.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.