x

Učesnica Zadruge se javno izvinila Kiji!

Kristina Kija Kockar, iako je pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga", aktuelna je i u drugom dijelu ovog šou programa. Budući da je njena vječita suparnica Luna Đogani u "Zadruzi 2", Kiju često spominju u drugoj sezoni rijalitija.

Međutim, prije nekoliko nedjelja, Kiju je spomenula Jovana Tomić Matora koja je u jednom razgovoru sa Lunom Đogani ispričala o Kockarovoj nešto što nije smjela. Matora je kroz razgovor sa Lunom podijelila poruke iz privatnog dopisivanja sa njenom djevojkom Sanjom Stanković i Kijom. Tom prilikom je Tomićeva rekla da želi da se pomiri sa blogerkom, ali da zna da će joj zbog ovih riječi jedna osoba zamjeriti, misleći na Kiju.


Ona nije ni slutila da će joj ovo zamjeriti i njena djevojka Sanja, koja joj je po ulasku u Bijelu kuću i prebacila zbog ovoga. Matora je današnji porodični sastanak iskoristila kao savršenu priliku da se izvini Kockarevoj zbog ovoga.


- Nešto sam prokomentarisala za Kiju što nije lijepo. Ovog puta želim da joj se izvinim i kažem joj da je volim. Kija, izvini, volim te, znam da komentar nije bio na mjestu - uputila je Matora ove riječi Kiji.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.