x

gotov je ako tara sazna

Umirem za Ikom! Ša ne može da preboli ženu: Uplovio u vezu sa Tarom Simov, a nije mu dobro kad se sjeti porodice!

Ermina Pašović i Nenad Aleksić Ša su se u jednom trenutku izdvojili u pušionici. Njih dvoje su pričali o tome šta će reper raditi kada izađe iz rijalitija.

"Šta je meni u glavi? Svijetla tačka. Peđini klinci, gledaću da se sa njima zezam, da mi to bude prirodno, da idem kod keve, kod ćaleta. Tu vidim spas, biću kod keve malo, provodiću vrijeme sa njom. Tu vidim sebe. Da nema njih, ja ne bih mogao", rekao je Ša.

"Porodica je uvijek spas", istakla je Ermina.


"To su toliko dobri ljudi. Puni grešaka, ali ne što su loši ljudi, nego što su dobri: Keva je puno naj..ala jer je dobra. Peđu je Bog nagradio klincima. I ja sam imao Iku. Ne postoji bezgrešna osoba", dodao je reper.

"Možda možeš da sjedneš da popričaš sa (Ikom) da budete u dobrim odnosima", rekla je Ermina.


"Ne bih ja mogao da izdržim da sam sa nekim u dobrim odnosima, a da umirem za nekim. Moji su se razveli, oni su kao d.pe i oko, a cijeli život su u kontaktu. Bleje, piju kafu. Izna..šavaju se. Mi smo najčudnija neka porodica", pričao je Ša.


"Ja shvatam da sam ja top za rijaliti, skačem i svađam se, vau. Ja nisam vau, ja sam pogubljen lik. Zar nije poenta da pokažeš da si dobar lik? Da pomogneš. Mi smo težili da budemo dobri ljudi. Za šta se oni takmiče?", pitao je Ša.

"To su neispunjeni ljudi, ne znaju šta znači imati krov nad glavom i sreću, niti će", dodala je Pašovićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.