x

UPOMOĆ, UBIĆE ME, ZOVITE POLICIJU: Darko Lazić i vozač uspaničeno uletjeli u dvorište... Pjevač u strahu za život!

Dule Đorđević, koji je folkera angažovao da pjeva na 18. rođendanu njegovog unuka, otkriva kako su Lazić i njegov vozač pretučeni i napadnuti suzavcima i pištoljem.

Dule je otkrio kako se napad odigrao:

- Napadači su jednu prolaznicu pitali da li kod nas pjeva Darko. Žena je, i ne sluteći šta će da se desi, rekla da pjeva. Baš u tom momentu Lazić je stigao ispred naše kapije i ti muškarci su ih presreli. Dakle, sve je bilo isplanirano, Najprije su ih verbalno napali, a poslije rasprave, silom su ih iz kola izvukli napolje. Najprije Miljana , a potom i Darka, kog su nekoliko puta udarili u grudi i išutirali ga.


- Onda su, dok su momci ležali na podu, napadači počeli da ih prskaju suzavcem, a potom i potegli pištolj na njih. Vozač je tada valjda pokušao da istrgne oružje iz ruke napadača, a ovaj je ispalio dva hica. Srećom, niko nije povrijeđen - kaže Dule i dodaje da on ništa nije čuo zbog glasne muzike, a tek kasnije je začuo zapomaganje.

- Sjećam se da sam, dok sam išao ka dvorištu, vidio Miljana koji ide kroz dvorište bez majice i panično viče: "Pomozite! Ubiće nas!".

Napadači su pobjegli, a prema nezvaničnim informacijama, odvezli su se karavanom marke BMW ili "Audi". 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.